Informatie

 

Wie zijn wij?

Ter Horst 4×4 is al jaren een begrip, in 1991 besloot voormalig eigenaar Henk ter Horst te stoppen met het runnen van “Café ter Horst” om vervolgens van zijn hobby zijn werk te maken. De handel in gebruikte Land Rovers en Range Rovers werd gedreven vanuit het bruine café aan de Hoofdweg 143, 7782 Pv in de Krim. In 2008 besloot Henk om deze handel niet langer voort te zetten en heeft hij zijn autohandel verkocht. Vier jaar lang is het bedrijf op voorgenoemde adres voortgezet.

In 2013 is de autohandel verhuisd naar een grote locatie op de Handelsstraat 51 7772 TS te Hardenberg. Hier hebben wij een 4×4 showroom waar u zich snel thuis zal voelen tussen al de 4×4 occasions. Ook hebben wij een groot aantal occasions buiten staan. Wij hebben altijd 40 occasions op voorraad en sinds kort hebben we er een ander merk bij: de Volvo TGB 4×4 (C303, C306, valp). Meer informatie kunt u vinden in ons occasions menu!

Wij zijn een autohandel die gespecialiseerd is inkoop en verkoop van Land Rover Freelander, Defender, Discovery en Range Rover. Tevens kopen en verkopen wij Toyota Land Cruiser, Volvo en Mercedes G. Dagelijks proberen wij de goedkoopste van Nederland te zijn en te blijven. Een groot deel van onze handelsvoorraad betrekken wij van de officiële Landrover dealer.

Wij hebben geen autobedrijf en dus geen werkplaats voor reparaties aan uw land- of Range Rover, wij kunnen u hierin wel adviseren. Tevens hebben wij ook nieuwe Land Rover en Range Rover onderdelen & Land Rover accessoires te koop.